Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις στη Χλώρακα - Δώδεκα πρόσωπα εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το διάταγμα του ΥΠΕΣ

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις στη Χλώρακα - Δώδεκα πρόσωπα εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το διάταγμα του ΥΠΕΣ

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας, έδωσε το τελευταίο τριήμερο η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου κατά τη διάρκεια της τριήμερης επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων και τροχονομικοί έλεγχοι.

Δώδεκα πρόσωπα εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων, καθώς επίσης και του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου εντοπίστηκαν να διαμένουν, διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος. Επίσης, κατά την επιχείρηση ανακόπηκαν για έλεγχο οχήματα.

Ταυτόχρονα κατά τους τροχονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν, τα μέλη της Αστυνομίας, προέβησαν σε 26 καταγγελίες, για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE