Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τον παράνομο δεσμό του - ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τον παράνομο δεσμό του - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ιστορία είχε να διηγηθεί στο αποψινό επεισόδιο ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor.

«Γύρισα από τα μπουζούκια στα Φάρσαλα, μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και βλέπω ένα τετράδιο κι ένα μολύβι. Είμαι μαλωμένος με τα τετράδια, τα βιβλία και το διάβασμα. Είχα και κάτι παράνομο κι αυτό γινόταν πολύ καιρό. Καραπαράνομο κι υπεράνω υποψίας. Τρώω φλασιά επάνω στα νεύρα μου και ξεκίνησα και «ζωγράφιζα». Άρχισα να γράφω κάτι ασυναρτησίες στην αρχή και μου έβγαινε ωραίο. Μιλάμε για το 2018, πριν από την καραντίνα. Άρχισα να γράφω κάποιους στίχους και μελωδίες στο 15λεπτο. Κοιμήθηκα επάνω από το μολύβι κι από το χαρτί».

Έπειτα ο παίκτης το έριξε στο τραγούδι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE