Άφησε βαθμούς στο Σαλέρνο η Σπέτσια του σκόρερ Βέρντε

Άφησε βαθμούς στο Σαλέρνο η Σπέτσια του σκόρερ Βέρντε

Σε ένα όμορφο ματς που κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, Σαλερνιτάνα και Σπέτσια έμειναν στο 2-2, με τον Βέρντε να σκοράρει ξανά!

Με τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ Ντανιέλε Βέρντε να βρίσκει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Σπέτσια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Σαλερνιτάνα και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει λίγο στη βαθμολογία της Serie A.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.