Άφησε βαθμούς στο Σαλέρνο η Σπέτσια του σκόρερ Βέρντε

Άφησε βαθμούς στο Σαλέρνο η Σπέτσια του σκόρερ Βέρντε

Σε ένα όμορφο ματς που κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, Σαλερνιτάνα και Σπέτσια έμειναν στο 2-2, με τον Βέρντε να σκοράρει ξανά!

Με τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ Ντανιέλε Βέρντε να βρίσκει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Σπέτσια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Σαλερνιτάνα και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει λίγο στη βαθμολογία της Serie A.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.