Άκουσε την ποινή του 46χρονος - Εργοδοτούσε παράνομα τρία πρόσωπα σε εστιατόριο στη Λεμεσό

Άκουσε την ποινή του 46χρονος - Εργοδοτούσε παράνομα τρία πρόσωπα σε εστιατόριο στη Λεμεσό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών, 46χρονο αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά παράνομη εργοδότηση.

Επίσης, καταδίκασε 37χρονο σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα, ενώ επέβαλε χρηματικές ποινές ύψους 250 ευρώ, σε 23χρονη και 30χρονη για υπόθεση παράνομης απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, στις 28 Οκτωβρίου, 2020, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΑΜ Λεμεσού, σε εστιατόριο στην επαρχία Λεμεσού, εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 37, 30 και 23 ετών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν εκεί χωρίς άδεια.

Αναφορικά με τον 46χρονο, πρόκειται για τον υπεύθυνο/εργοδότη τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE