Άκουσε την ποινή του 46χρονος - Εργοδοτούσε παράνομα τρία πρόσωπα σε εστιατόριο στη Λεμεσό

Άκουσε την ποινή του 46χρονος - Εργοδοτούσε παράνομα τρία πρόσωπα σε εστιατόριο στη Λεμεσό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών, 46χρονο αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά παράνομη εργοδότηση.

Επίσης, καταδίκασε 37χρονο σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα, ενώ επέβαλε χρηματικές ποινές ύψους 250 ευρώ, σε 23χρονη και 30χρονη για υπόθεση παράνομης απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, στις 28 Οκτωβρίου, 2020, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΑΜ Λεμεσού, σε εστιατόριο στην επαρχία Λεμεσού, εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 37, 30 και 23 ετών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν εκεί χωρίς άδεια.

Αναφορικά με τον 46χρονο, πρόκειται για τον υπεύθυνο/εργοδότη τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE