Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε μια πολύ ευάλωτη στιγμή.

Τα κλάματα έβαλε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor καθώς θυμήθηκε την οικογένειά της και τα αγαπώ που δεν έχει πει.

«Κλαίει κι ο ουρανός. Έκλαιγα και πριν στην καλύβα. Έξω στη ζωή θεωρούμε πολλά δεδομένα και στα αδέρφια μου δεν έχω πει ποτέ πόσο τους αγαπώ. Επειδή έξω έχουμε διαφορετικές ζωές με τις δουλειές μας και δεν τους πολυβλέπω… Σήμερα που έχουμε έπαθλο επικοινωνίας κι αν το χάσουμε, να ξέρουν ότι τους αγαπώ πολύ και μου λείπουν.

Οι φίλοι είναι φίλοι αλλά αυτό που πραγματικά θα μου δώσει δύναμη είναι τα αδέρφια μου. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε» ανέφερε η Βρισηίδα πνιγμένη στα δάκρυα.

Δείτε εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE