Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε μια πολύ ευάλωτη στιγμή.

Τα κλάματα έβαλε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor καθώς θυμήθηκε την οικογένειά της και τα αγαπώ που δεν έχει πει.

«Κλαίει κι ο ουρανός. Έκλαιγα και πριν στην καλύβα. Έξω στη ζωή θεωρούμε πολλά δεδομένα και στα αδέρφια μου δεν έχω πει ποτέ πόσο τους αγαπώ. Επειδή έξω έχουμε διαφορετικές ζωές με τις δουλειές μας και δεν τους πολυβλέπω… Σήμερα που έχουμε έπαθλο επικοινωνίας κι αν το χάσουμε, να ξέρουν ότι τους αγαπώ πολύ και μου λείπουν.

Οι φίλοι είναι φίλοι αλλά αυτό που πραγματικά θα μου δώσει δύναμη είναι τα αδέρφια μου. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε» ανέφερε η Βρισηίδα πνιγμένη στα δάκρυα.

Δείτε εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE