Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε μια πολύ ευάλωτη στιγμή.

Τα κλάματα έβαλε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor καθώς θυμήθηκε την οικογένειά της και τα αγαπώ που δεν έχει πει.

«Κλαίει κι ο ουρανός. Έκλαιγα και πριν στην καλύβα. Έξω στη ζωή θεωρούμε πολλά δεδομένα και στα αδέρφια μου δεν έχω πει ποτέ πόσο τους αγαπώ. Επειδή έξω έχουμε διαφορετικές ζωές με τις δουλειές μας και δεν τους πολυβλέπω… Σήμερα που έχουμε έπαθλο επικοινωνίας κι αν το χάσουμε, να ξέρουν ότι τους αγαπώ πολύ και μου λείπουν.

Οι φίλοι είναι φίλοι αλλά αυτό που πραγματικά θα μου δώσει δύναμη είναι τα αδέρφια μου. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε» ανέφερε η Βρισηίδα πνιγμένη στα δάκρυα.

Δείτε εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE