Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Χαβάη με “καυτό” μπικίνι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Χαβάη με “καυτό” μπικίνι

τη Χαβάη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Style Me Up πραγματοποίησε το όνειρό της να βρεθεί σε αυτόν τον εξωτικό προορισμό και συγκεκριμένα στο Μάουϊ, όπου γιόρτασε και τα γενέθλιά της.

Το μοντέλο δεν σταματά να ποζάρει στον φακό δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε “καύσωνα” μέσα στον χειμώνα όταν φωτογραφήθηκε με μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο άφηνε λίγα στη φαντασία.

«Dreams come true» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη λεζάντα και τα σχόλια πήραν… “φωτιά”.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE