Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Χαβάη με “καυτό” μπικίνι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Χαβάη με “καυτό” μπικίνι

τη Χαβάη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Style Me Up πραγματοποίησε το όνειρό της να βρεθεί σε αυτόν τον εξωτικό προορισμό και συγκεκριμένα στο Μάουϊ, όπου γιόρτασε και τα γενέθλιά της.

Το μοντέλο δεν σταματά να ποζάρει στον φακό δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε “καύσωνα” μέσα στον χειμώνα όταν φωτογραφήθηκε με μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο άφηνε λίγα στη φαντασία.

«Dreams come true» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη λεζάντα και τα σχόλια πήραν… “φωτιά”.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE