Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Χαβάη με “καυτό” μπικίνι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Χαβάη με “καυτό” μπικίνι

τη Χαβάη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Style Me Up πραγματοποίησε το όνειρό της να βρεθεί σε αυτόν τον εξωτικό προορισμό και συγκεκριμένα στο Μάουϊ, όπου γιόρτασε και τα γενέθλιά της.

Το μοντέλο δεν σταματά να ποζάρει στον φακό δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε “καύσωνα” μέσα στον χειμώνα όταν φωτογραφήθηκε με μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο άφηνε λίγα στη φαντασία.

«Dreams come true» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη λεζάντα και τα σχόλια πήραν… “φωτιά”.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE