ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Έσβησε» 33χρονη στο Νοσοκομείο – Αιφνίδιο θάνατο εξετάζουν οι Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Έσβησε» 33χρονη στο Νοσοκομείο – Αιφνίδιο θάνατο εξετάζουν οι Αρχές

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 08 Φεβρουαρίου στη Λάρνακα με το θάνατο 33χρονης, η οποία «έσβησε» στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της ίδιας μέρας η 33χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας από τον σύζυγο της, καθώς παρουσίαζε δύσπνοια και πόνο στα κάτω άκρα.

Το απόγευμα της ίδια μέρας η κατάσταση της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λίγη ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 16:15 το απόγευμα (08/02), η 33χρονη απεβίωσε.

Η νεκροτομή στη σορό της άτυχης διενεργήθηκε την επόμενη μέρα (Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου), από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξος Ορθοδόξου , ο οποίος έλαβε δείγματα που στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE