ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Έσβησε» 33χρονη στο Νοσοκομείο – Αιφνίδιο θάνατο εξετάζουν οι Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Έσβησε» 33χρονη στο Νοσοκομείο – Αιφνίδιο θάνατο εξετάζουν οι Αρχές

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 08 Φεβρουαρίου στη Λάρνακα με το θάνατο 33χρονης, η οποία «έσβησε» στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της ίδιας μέρας η 33χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας από τον σύζυγο της, καθώς παρουσίαζε δύσπνοια και πόνο στα κάτω άκρα.

Το απόγευμα της ίδια μέρας η κατάσταση της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λίγη ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 16:15 το απόγευμα (08/02), η 33χρονη απεβίωσε.

Η νεκροτομή στη σορό της άτυχης διενεργήθηκε την επόμενη μέρα (Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου), από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξος Ορθοδόξου , ο οποίος έλαβε δείγματα που στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE