ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: «Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι συνδεδεμένος με τις μεγάλες επιτυχίες της χώρας»

Αβέρωφ: «Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι συνδεδεμένος με τις μεγάλες επιτυχίες της χώρας»

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου έλαβε χώρα σήμερα με τη συμμετοχή νυν και πρώην Υπουργών, Βουλευτών, Δημάρχων, Επιτρόπων, της ηγεσίας και του Εκτελεστικού Γραφείουτης παράταξης.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε ο απολογισμός και η συνέχεια τόσο του κυβερνητικού έργου όσο και του έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και ο ευρύτερος και αποτελεσματικότερος συντονισμός του συνόλου των ηγετικών στελεχών της παράταξης σε σχέση με τη μεγάλη προσπάθεια των προεδρικών εκλογών.

Ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε τα μέλη της κυβέρνησης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και όλους όσοι παραβρέθηκαν στη σημερινή σύσκεψη για το έργο που έχουν επιτελέσει. Έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα, τόνισε ο κ. Νεοφύτου και όποτε αυτή η παράταξη είναι στην εξουσία, χτίζει για το παρόν και το μέλλον. Ως ΔΗΣΥ, σε απόλυτη συνεργασία με την κυβέρνησή μας, θα φέρουμε εις πέρας τους στόχους για την καλύτερη Κύπρο που οραματιζόμαστε και ότι προτεραιότητα παραμένει η υλοποίηση του κυβερνητικού έργου και των μεταρρυθμίσεων για την καλύτερη Κύπρο, με τον Δημοκρατικό Συναγερμό στη διακυβέρνηση και το 2023.

Ο κ. Νεοφύτου παρότρυνε το σύνολο των παρευρισκόμενων στη σημερινή σύσκεψη καλώντας τους να συνεχίσουν το έργο τους, επιλύοντας προβλήματα και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι συνδεδεμένος με τις μεγάλες επιτυχίες της χώρας και παραμένει δυνατός για το μέλλον. Και είναι αυτή η παράταξη που εκπροσωπεί τη σωφροσύνη για την επανένωση της χώρας μας και μέσα από την ενότητα και το όραμά μας μπορούμε να κάνουμε την Κύπρο μια χώρα ΑΑΑ, μια χώρα της Ανάπτυξης, Ασφάλειας και της Αλληλεγγύης» κατέληξε ο κ. Νεοφύτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top