LIFESTYLE

Snoop Dogg: «Ανάξιες» αποκαλεί τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση - ''Gold digger season is here'' ανάρτησε στα social media

Snoop Dogg: «Ανάξιες» αποκαλεί τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση - ''Gold digger season is here'' ανάρτησε στα social media

Στη γυναίκα που τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά, απάντησε ο Snoop Dogg.

Ο διάσημος ράπερ δήλωσε πως οι ισχυρισμοί της γυναίκας είναι ψευδείς και έχουν σκοπό το οικονομικό της όφελος, καθώς ζήτησε από τον ίδιο και τον συνεργάτη του, Don «Magic» Juan αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων.

 

Η γυναίκα που συστήθηκε με το ψευδώνυμο Jane Doe, καθώς θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, υποστηρίζει πως κακοποιήθηκε από τους δύο άνδρες το 2013, μετά από συναυλία τους στην Καλιφόρνια, όπου και συμμετείχε ως χορεύτρια.

Η ίδια αναφέρει πως ενώ αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό της εκείνο το βράδυ, το πρωί ξύπνησε στο σπίτι του Don «Magic» Juan. Όταν σηκώθηκε, τον είδε από πάνω της να προσπαθεί να βάλει το μόριό του στο στόμα της.
Έπειτα της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο στούντιο του Snoop Dogg κι εκείνη, φοβούμενη για την καριέρα της, δέχτηκε. Εκεί όμως, δεν είχε να αντιμετωπίσει πια τον Juan, αλλά τον διάσημο ράπερ του «Who Am I?».

«Δεν ένιωθα καθόλου άνετα σε εκείνο το στούντιο, πήγα στο μπάνιο και ξαφνικά, η πόρτα άνοιξε πίσω μου. Τότε, ο Snoop Dogg μπήκε μέσα με το εσώρουχό του κατεβασμένο και άρχισε να πιέζει το μόριό του κοντά στο πρόσωπό μου, προσπαθώντας να με εξαναγκάσει σε στοματικό σεξ. Όταν με είδε να κλαίω, ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά μου κι ολοκλήρωσε την πράξη του επάνω στο στήθος μου και στο πρόσωπό μου», καταγγέλει η Jane Doe.

Ο ίδιος φυσικά, από την πλευρά του δεν δέχεται καμία κατηγορία και χαρακτηρίζει τη γυναίκα «απατεώνα» που προσπαθεί να εξασφαλίσει οικονομικά το μέλλον της σε ανάρτησή του στο Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

 

Εκπρόσωπος του ράπερ υποστηρίζει στην Page Six: «Επινόησε μία ιστορία, γνωρίζοντας ότι ο Snoop Dogg εμφανίζεται στο Super Bowl σε τρεις ημέρες και θέλει να τη χρησιμοποιήσει ως αρνητική διαφήμιση. Έχει κατασκευάσει ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 8 χρόνια. Ο κος Broadus (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) ουδέποτε είχε σεξουαλική επαφή με την κυρία. Το σχέδιό της είναι αισχρό και ζημιώνει τα πράγματικά θύματα που αξίζουν να γίνουν πιστευτά».

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top