Παραγωγοί εκδήλωσαν την οργή τους κλείνοντας με γάλα και άχυρα δρόμο στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Παραγωγοί εκδήλωσαν την οργή τους κλείνοντας με γάλα και άχυρα δρόμο στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας-Κοζάνης προχώρησαν νωρίτερα σήμερα οι παραγωγοί της περιοχής του Τυρνάβου.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους έχυσαν γάλατα στο οδόστρωμα, ενώ πέταξαν και δέματα με άχυρα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες του larissanet.gr.


Με αυτόν τρόπο εκδήλωσαν την οργή τους για το αυξημένο ενεργειακό κόστος, όπως και για τις πολύ υψηλές τιμές τις οποίες καλούνται να καταβάλουν για ζωοτροφές και άλλα εφόδια.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE