Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί η Ανόρθωση τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας (14/02, 18:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αφού πέραν των Ρισβάνη και Ντέλετιτς που βρίσκονται στα... πιτς, τραυματίστηκαν και οι Αραγιούρι, Ιωάννου στο εξ αναβολής ματς με τον Άρη και τέθηκαν νοκ-άουτ.

Όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, γλίτωσαν τα χειρότερα και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το εξ αναβολής ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (17/02) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE