Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί η Ανόρθωση τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας (14/02, 18:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αφού πέραν των Ρισβάνη και Ντέλετιτς που βρίσκονται στα... πιτς, τραυματίστηκαν και οι Αραγιούρι, Ιωάννου στο εξ αναβολής ματς με τον Άρη και τέθηκαν νοκ-άουτ.

Όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, γλίτωσαν τα χειρότερα και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το εξ αναβολής ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (17/02) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE