Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί η Ανόρθωση τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας (14/02, 18:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αφού πέραν των Ρισβάνη και Ντέλετιτς που βρίσκονται στα... πιτς, τραυματίστηκαν και οι Αραγιούρι, Ιωάννου στο εξ αναβολής ματς με τον Άρη και τέθηκαν νοκ-άουτ.

Όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, γλίτωσαν τα χειρότερα και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το εξ αναβολής ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (17/02) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE