Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί η Ανόρθωση τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας (14/02, 18:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αφού πέραν των Ρισβάνη και Ντέλετιτς που βρίσκονται στα... πιτς, τραυματίστηκαν και οι Αραγιούρι, Ιωάννου στο εξ αναβολής ματς με τον Άρη και τέθηκαν νοκ-άουτ.

Όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, γλίτωσαν τα χειρότερα και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το εξ αναβολής ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (17/02) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE