Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Μετράει απουσίες αλλά και επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού - Μονόδρομος η νίκη πριν τα κρίσιμα ντέρμπι

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί η Ανόρθωση τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας (14/02, 18:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αφού πέραν των Ρισβάνη και Ντέλετιτς που βρίσκονται στα... πιτς, τραυματίστηκαν και οι Αραγιούρι, Ιωάννου στο εξ αναβολής ματς με τον Άρη και τέθηκαν νοκ-άουτ.

Όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, γλίτωσαν τα χειρότερα και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το εξ αναβολής ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (17/02) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE