Έτσι έστησαν καρτέρι στον διανομέα φαγητού στη Λευκωσία - Βίντεο από την επίθεση εναντίον 28χρονου

Έτσι έστησαν καρτέρι στον διανομέα φαγητού στη Λευκωσία - Βίντεο από την επίθεση εναντίον 28χρονου

Βίντεο με την επίθεση ενάντια σε 28χρονο διανομέα στη Λευκωσία, δημοσίευσε πολίτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (12/2) στην περιοχή της Παλλουριώτισσας, όταν αλλοδαποί διανομείς φαγητού πιάστηκαν στα χέρια με Ελληνοκύπριους ανήλικους.

Μέλη της Αστυνομίας, έσπευσαν στο σημείο για να επιβάλουν την τάξη.

Από την συμπλοκή προέκυψε ο τραυματισμός 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε πως έφερε θραυστικό τραύμα στο κεφάλι.

Η υπόθεση εξετάζεται από τις Αρχές.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.