Τον «τσάκωσαν» με πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο Πάφου - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Τον «τσάκωσαν» με πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο Πάφου - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ένας άντρας παρουσιάστηκε χθες στο αεροδρόμιο Πάφου, με σκοπό την αναχώρηση του για τη Γαλλία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο εγέρθηκαν υποψίες για τα ταξιδιωτικά έγγραφα, που κατείχε και όπως διαφάνηκε δεν ανήκαν στον ίδιο, αλλά ήταν έγγραφα άλλου προσώπου.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 26χρονο από Σιέρα Λεόνε, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE