Τον «τσάκωσαν» με πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο Πάφου - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Τον «τσάκωσαν» με πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο Πάφου - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ένας άντρας παρουσιάστηκε χθες στο αεροδρόμιο Πάφου, με σκοπό την αναχώρηση του για τη Γαλλία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο εγέρθηκαν υποψίες για τα ταξιδιωτικά έγγραφα, που κατείχε και όπως διαφάνηκε δεν ανήκαν στον ίδιο, αλλά ήταν έγγραφα άλλου προσώπου.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 26χρονο από Σιέρα Λεόνε, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE