Τον «τσάκωσαν» με πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο Πάφου - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Τον «τσάκωσαν» με πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο Πάφου - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ένας άντρας παρουσιάστηκε χθες στο αεροδρόμιο Πάφου, με σκοπό την αναχώρηση του για τη Γαλλία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο εγέρθηκαν υποψίες για τα ταξιδιωτικά έγγραφα, που κατείχε και όπως διαφάνηκε δεν ανήκαν στον ίδιο, αλλά ήταν έγγραφα άλλου προσώπου.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 26χρονο από Σιέρα Λεόνε, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE