Τον «τσάκωσαν» με πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο Πάφου - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Τον «τσάκωσαν» με πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο Πάφου - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ένας άντρας παρουσιάστηκε χθες στο αεροδρόμιο Πάφου, με σκοπό την αναχώρηση του για τη Γαλλία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο εγέρθηκαν υποψίες για τα ταξιδιωτικά έγγραφα, που κατείχε και όπως διαφάνηκε δεν ανήκαν στον ίδιο, αλλά ήταν έγγραφα άλλου προσώπου.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 26χρονο από Σιέρα Λεόνε, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE