Εντοπίστηκε στο Πουρνάρα το δεύτερο κοριτσάκι - Αίσιο τέλος και για τις δύο δίδυμες αδελφές

Εντοπίστηκε στο Πουρνάρα το δεύτερο κοριτσάκι - Αίσιο τέλος και για τις δύο δίδυμες αδελφές

Στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμυθιά εντοπίστηκε το κοριτσάκι, ηλικίας τριών ετών, το οποίο αγνοείτο από τα ξημερώματα της Τρίτης 15/2, στη περιοχή της νεκρής ζώνης στην Αθηένου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου «γυναίκα, παράτυπη μετανάστης, φαίνεται να πέρασε στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα την ίδια ώρα που προσπάθησαν να περάσουν οι γονείς και τα δίδυμα κορίτσια, ηλικίας τριών ετών. Ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, φαίνεται ότι η γυναίκα πήρε μαζί της το ένα από τα παιδιά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE