Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Γιώργος Νερούτσος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Γιώργος Νερούτσος

Έφυγε από τη ζωή μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη ο δημοσιογράφος και παραγωγός της ΕΡΑ Γιώργος Νερούτσος.

Ο Γιώργος Νερούτσος βρισκόταν για πολλά χρόνια στο δυναμικό της ΕΡΑ και έκανε εκπομπές κυρίως στο Πρώτο Πρόγραμμα, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας. Κατά το παρελθόν εργάστηκε σε ιδιωτικά ΜΜΕ όπως ο ΑΝΤ1 και ο Ρυθμός 94.9.

Τον θανατό του ανακοίνωσε μέσα από τα social media η α' αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Άρια Αγάτσα. «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος του ραδιοφώνου της ΕΡΤ Γιώργος Νερούτσος, ένας καλός συνάδελφος που μοιραζόμασταν προβλήματα και αγωνίες…Είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Καλό παράδεισο Γιώργο…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE