Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Γιώργος Νερούτσος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Γιώργος Νερούτσος

Έφυγε από τη ζωή μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη ο δημοσιογράφος και παραγωγός της ΕΡΑ Γιώργος Νερούτσος.

Ο Γιώργος Νερούτσος βρισκόταν για πολλά χρόνια στο δυναμικό της ΕΡΑ και έκανε εκπομπές κυρίως στο Πρώτο Πρόγραμμα, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας. Κατά το παρελθόν εργάστηκε σε ιδιωτικά ΜΜΕ όπως ο ΑΝΤ1 και ο Ρυθμός 94.9.

Τον θανατό του ανακοίνωσε μέσα από τα social media η α' αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Άρια Αγάτσα. «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος του ραδιοφώνου της ΕΡΤ Γιώργος Νερούτσος, ένας καλός συνάδελφος που μοιραζόμασταν προβλήματα και αγωνίες…Είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Καλό παράδεισο Γιώργο…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE