Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Γιώργος Νερούτσος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Γιώργος Νερούτσος

Έφυγε από τη ζωή μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη ο δημοσιογράφος και παραγωγός της ΕΡΑ Γιώργος Νερούτσος.

Ο Γιώργος Νερούτσος βρισκόταν για πολλά χρόνια στο δυναμικό της ΕΡΑ και έκανε εκπομπές κυρίως στο Πρώτο Πρόγραμμα, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας. Κατά το παρελθόν εργάστηκε σε ιδιωτικά ΜΜΕ όπως ο ΑΝΤ1 και ο Ρυθμός 94.9.

Τον θανατό του ανακοίνωσε μέσα από τα social media η α' αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Άρια Αγάτσα. «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος του ραδιοφώνου της ΕΡΤ Γιώργος Νερούτσος, ένας καλός συνάδελφος που μοιραζόμασταν προβλήματα και αγωνίες…Είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Καλό παράδεισο Γιώργο…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE