Πήγαν να κλέψουν ATM και ενεργοποίησαν τον συναγερμό - Άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν

Πήγαν να κλέψουν ATM και ενεργοποίησαν τον συναγερμό - Άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν

Υπόθεση παραβίασης μηχανών ΑΤΜ διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τετάρτη σε δύο περιπτώσεις έγινε προσπάθεια παραβίασης κλειδαριών μηχανών ATM στην Κάτω Πάφο.

Αμέσως είπε ο κ. Νικολάου ήχησαν τα συστήματα συναγερμού και οι φερόμενοι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου για συλλογή τεκμηρίων ενώ εξετάσεις αναμένεται να γίνουν κασι σήμερα το πρωί για σκοπούς εξασφάλισης μαρτυρίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE