Πήγαν να κλέψουν ATM και ενεργοποίησαν τον συναγερμό - Άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν

Πήγαν να κλέψουν ATM και ενεργοποίησαν τον συναγερμό - Άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν

Υπόθεση παραβίασης μηχανών ΑΤΜ διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τετάρτη σε δύο περιπτώσεις έγινε προσπάθεια παραβίασης κλειδαριών μηχανών ATM στην Κάτω Πάφο.

Αμέσως είπε ο κ. Νικολάου ήχησαν τα συστήματα συναγερμού και οι φερόμενοι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου για συλλογή τεκμηρίων ενώ εξετάσεις αναμένεται να γίνουν κασι σήμερα το πρωί για σκοπούς εξασφάλισης μαρτυρίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE