ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντοπίστηκαν κλοπιμαία αντικείμενα - Αναγνωρίζετε τη δική σας περιουσία; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντοπίστηκαν κλοπιμαία αντικείμενα - Αναγνωρίζετε τη δική σας περιουσία; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες κλοπιμαίας περιουσίας, που εντοπίστηκε στη Λεμεσό, δημοσιεύει η Αστυνομία, με σκοπό την αναγνώρισή της από τους ιδιοκτήτες της.

Φωτογραφίες περιουσίας και αντικειμένων όπως, κοσμήματα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, και συσκευές θυροτηλεφώνων, που έχουν ανευρεθεί και διερευνάται κατά πόσον έχουν κλαπεί από κατοικίες, υποστατικά, οχήματα, και πρόσωπα, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό την πιθανή αναγνώριση από τους ιδιοκτήτες της περιουσίας και αντικειμένων.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε πολίτες που πιστεύουν ότι περιουσία τους που έχει κλαπεί ή απωλεσθεί, πιθανόν να εντοπίζεται στα αντικείμενα που φαίνονται στις φωτογραφίες, ή και πολίτες που από κατοικία, υποστατικό ή όχημά τους, έχει κλαπεί οποιαδήποτε άλλη περιουσία, όπως επικοινωνήσουν με το ΤΑΕ Λεμεσού, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 25-805057 και 25-805020 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή και με τον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής τους, ώστε να διευθετηθεί με το ΤΑΕ Λεμεσού, η επιθεώρηση και πιθανή αναγνώριση της περιουσίας από τους ιδίους.

Η εν λόγω περιουσία ανευρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας, την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, 2022, κατά τη διάρκεια έρευνας σε υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών ότι στο υποστατικό πιθανόν να βρίσκεται περιουσία που αποτελεί προϊόν διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν πρόσφατα στη Λεμεσό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top