Άλλες δύο συλλήψεις στην Τουρκία για δολοφονία Φάλγιαλι στα κατεχόμενα

Άλλες δύο συλλήψεις στην Τουρκία για δολοφονία Φάλγιαλι στα κατεχόμενα

Άλλα δύο άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη για τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι στα κατεχόμενα ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στην Τουρκία στους 8.

Οι δύο νέοι ύποπτοι Τζελάλ Μπ. και Μετίν Σ. συνελήφθησαν με επιχείρηση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Στο μεταξύ πηγές της τουρκικής εφημερίδας Σοζτζού αναφέρουν ότι τα γάντια που βρέθηκαν σε όχημα που διέφυγε από την σκηνή του εγκλήματος με ίχνη πυρίτιδας ανήκαν στον Μουσταφά Σοϊλεμέζ, τον ηγέτη της «συμμορίας Σοϊλεμέζ», ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη. Τα γάντια στάλθηκαν στην Τουρκία και αναμένεται τα αποτυπώματα και το DNA να δώσουν απαντήσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE