Άλλες δύο συλλήψεις στην Τουρκία για δολοφονία Φάλγιαλι στα κατεχόμενα

Άλλες δύο συλλήψεις στην Τουρκία για δολοφονία Φάλγιαλι στα κατεχόμενα

Άλλα δύο άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη για τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι στα κατεχόμενα ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στην Τουρκία στους 8.

Οι δύο νέοι ύποπτοι Τζελάλ Μπ. και Μετίν Σ. συνελήφθησαν με επιχείρηση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Στο μεταξύ πηγές της τουρκικής εφημερίδας Σοζτζού αναφέρουν ότι τα γάντια που βρέθηκαν σε όχημα που διέφυγε από την σκηνή του εγκλήματος με ίχνη πυρίτιδας ανήκαν στον Μουσταφά Σοϊλεμέζ, τον ηγέτη της «συμμορίας Σοϊλεμέζ», ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη. Τα γάντια στάλθηκαν στην Τουρκία και αναμένεται τα αποτυπώματα και το DNA να δώσουν απαντήσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE