Άλλες δύο συλλήψεις στην Τουρκία για δολοφονία Φάλγιαλι στα κατεχόμενα

Άλλες δύο συλλήψεις στην Τουρκία για δολοφονία Φάλγιαλι στα κατεχόμενα

Άλλα δύο άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη για τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι στα κατεχόμενα ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στην Τουρκία στους 8.

Οι δύο νέοι ύποπτοι Τζελάλ Μπ. και Μετίν Σ. συνελήφθησαν με επιχείρηση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Στο μεταξύ πηγές της τουρκικής εφημερίδας Σοζτζού αναφέρουν ότι τα γάντια που βρέθηκαν σε όχημα που διέφυγε από την σκηνή του εγκλήματος με ίχνη πυρίτιδας ανήκαν στον Μουσταφά Σοϊλεμέζ, τον ηγέτη της «συμμορίας Σοϊλεμέζ», ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη. Τα γάντια στάλθηκαν στην Τουρκία και αναμένεται τα αποτυπώματα και το DNA να δώσουν απαντήσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.