Άλλες δύο συλλήψεις στην Τουρκία για δολοφονία Φάλγιαλι στα κατεχόμενα

Άλλες δύο συλλήψεις στην Τουρκία για δολοφονία Φάλγιαλι στα κατεχόμενα

Άλλα δύο άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη για τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι στα κατεχόμενα ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στην Τουρκία στους 8.

Οι δύο νέοι ύποπτοι Τζελάλ Μπ. και Μετίν Σ. συνελήφθησαν με επιχείρηση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Στο μεταξύ πηγές της τουρκικής εφημερίδας Σοζτζού αναφέρουν ότι τα γάντια που βρέθηκαν σε όχημα που διέφυγε από την σκηνή του εγκλήματος με ίχνη πυρίτιδας ανήκαν στον Μουσταφά Σοϊλεμέζ, τον ηγέτη της «συμμορίας Σοϊλεμέζ», ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη. Τα γάντια στάλθηκαν στην Τουρκία και αναμένεται τα αποτυπώματα και το DNA να δώσουν απαντήσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE