Ένας θάνατος και 431 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 431 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το «Υπουργείο Υγείας» ανακοίνωσε 431 νέα περιστατικά κορωνοϊού κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα ύστερα από τη διενέργεια 16,730 εργαστηριακών εξετάσεων. Καταγράφηκε επίσης, ένας θάνατος.

Τα 177 περιστατικά εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 74 στην Κερύνεια, 116 στην Αμμόχωστο, 32 στο Τρίκωμο, 22 στη Μόρφου και 10 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στις 64,007 (187 θάνατοι).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE