Χειροπέδες σε 18χρονο που ανέβασε πάνω από 100 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Τον «έκαψε» σήμα της Europol

Χειροπέδες σε 18χρονο που ανέβασε πάνω από 100 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Τον «έκαψε» σήμα της Europol

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που λήφθηκαν από τη EUROPOL, ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο πέραν των 100 αρχείων με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 18 ετών.

Ο 18χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε με δικαστικό ένταλμα στην οικία του,  εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο USB.

Ο ύποπτος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Ο  Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE