LIFESTYLE

Τέσσερις νέες ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις

Τέσσερις νέες ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις

Το Σαββατοκύριακο αυτό έχει πολλές νέες σειρές και ταινίες για να απολαύσεις. Από μεγάλες περιπέτειες που βασίζονται σε βιντεοπαιχνίδια, ταινίες δράσης, αλλά και οσκαρικά φαβορί, μέχρι νέες σειρές που κυκλοφορούν σε streaming πλατφόρμες.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες ταινίες και σειρές για το ΣουΚου;

Ταινίες
King Richard

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Will Smith έχει κατακτήσει 6 υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2022 και, μάλιστα, θεωρείται ένα από τα φαβορί στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου. Η ταινία αφορά τον πατέρα δύο από τις μεγαλύτερες τενίστριες στον κόσμο, την Serena και τη Venus Williams, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να κάνει τις κόρες του να φτάσουν στην κορυφή.

Texas Chainsaw Massacre

Για αυτή την εβδομάδα, το Netflix έχει να μας προτείνει μία slasher ταινία, που δεν είναι για όλους. Μετά από σχεδόν 50 χρόνια που έμενε κρυμμένος, ο Leatherface επιστρέφει για να τρομοκρατήσει μια ομάδα ιδεαλιστών νεαρών φίλων που αναστατώνουν κατά λάθος τον προσεκτικά θωρακισμένο κόσμο του σε μια απομακρυσμένη πόλη του Τέξας.

Uncharted
Η νέα προσπάθεια του Hollywood να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ένα επιτυχημένο franchise βιντεοπαιχνιδιών. Σίγουρα, η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, δεν είναι για όλους. Αλλά οι φίλοι του Nathan Drake και των περιπετειών που σχεδίασε για αυτόν η Naughty Dog, θα ενθουσιαστούν με τα όσα βλέπουν στην οθόνη τους. Ο καπάτσος μικροαπατεώνας Nathan Drak στρατολογείται από έναν έμπειρο τυχοδιώκτη για την ανεύρεση του χαμένου θησαυρού του θαλασσοπόρου Φερδινάνδου Μαγγελάνου. Στο κατόπι τους όμως βρίσκεται ο αδίστακτος Σαντιάγο Μοντάδα, ο οποίος θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Wrath of Man

Ο Guy Ritchie συνεργάζεται και πάλι με τον Jason Statham σε μία ευχάριστη ταινία δράσης που ήταν πραγματικά έκπληξη. Οι τελευταίες ταινίες του Άγγλου σκηνοθέτη δεν υπήρξαν και τόσο επιτυχημένες και δεν υπήρχαν υψηλές προσδοκίες για τη νέα του ταινία. Ο Πάτρικ Χιλ προσλαμβάνεται ως φύλακας ασφαλείας σε μια εταιρεία μεταφοράς μετρητών, η οποία λίγους μήνες πριν έχει πέσει θύμα αιματηρής ληστείας. Σιωπηλός κι αποφασισμένος, βρίσκεται εκεί βάσει προγραμματισμένου σχεδίου.

Σειρές
Space Force Season 2

Το Netflix μας χάρισε έναν ακόμα κύκλο της κωμικής σειράς για τη διαστημική κωμωδία – δουλειάς από τον Greg Daniels. Ο γνωστός δημιουργός του «The Office», συνεργάζεται και πάλι με τον Steve Carrell σε μία κωμωδία που μπορεί να απολαύσεις, αλλά δε θα λατρέψεις όπως την πρώτη τους εκείνη συνεργασία.

The Marvelous Mrs. Maisel Season 4

Μια από τις πιο βραβευμένες σειρές του Amazon Prime Video επιστρέφει για την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του. Η σειρά της Amy Sherman-Palladino είναι μία ευχάριστη κωμωδία που αξίζει τον χρόνο σου.

Severance

Ένα νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας από το Apple TV+ που σκηνοθετεί ο Ben Stiller με ένα καστ που ανάμεσα σε άλλους βρίσκονται οι Adam Scott, Patricia Arquette, John Turturro και Christopher Walken. Ο Μαρκ ηγείται μιας ομάδας υπαλλήλων γραφείου των οποίων οι αναμνήσεις έχουν χωριστεί χειρουργικά μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής τους ζωής. Όταν ένας μυστηριώδης συνάδελφος εμφανίζεται εκτός δουλειάς, ξεκινά ένα ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για τη δουλειά του.

Πηγή: Neolaia.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top