LIKE ONLINE

Κι όμως… Το αφεντικό της «Ryanair» ήθελε να χρεώνει τις τουαλέτες

Κι όμως… Το αφεντικό της «Ryanair» ήθελε να χρεώνει τις τουαλέτες

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο που «ανέβηκε» στο TikTok από μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2012, το αφεντικό της αεροπορικής εταιρείας Ryanair Michael O’Leary στο «The Late Late Show».

Μόλις, μέσα σε μια μέρα, το βίντεο έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές. Ο λόγος; Ο Michael O’Leary ήθελε να χρεώνει την επίσκεψη στην τουαλέτα. Μάλιστα… Είσαι στο αεροπλάνο, θες να πας να κάνεις την ανάγκη σου, αλλά… θα έπρεπε να πληρώσεις για να επισκεφτείς την στενή και μικρή καμπίνα.

 

2

Ο παρουσιαστής τότε, τον είχε ρωτήσει: «Αλήθεια τώρα, θες να χρεώνεις τη χρήση στις τουαλέτες στα αεροπλάνα της Ryanair;» και είχε απαντήσει: «Ναι, αλλά όχι γιατί θέλω τα λεφτά…».

Μετά μην αναρωτιέστε, γιατί έχει γίνει viral και μέσα σε μια μέρα έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές. Είχε πει μάλιστα: «Θέλω να απαλλαγώ από τις δύο τουαλέτες στο πίσω μέρος των αεροπλάνων για να μπορώ να προσθέσω έξι θέσεις ακόμα».

Υπάρχει λόγος όμως που το ήθελε αυτό… «Με έξι επιπλέον θέσεις μπορώ να μειώσω τα αεροπορικά εισιτήρια όλων κατά 5% όλο το χρόνο».

2

Με λίγα λόγια, ο Michael O’Leary ήθελε να το κάνει για τους επιβάτες του. Το τι έγινε βέβαια στα σχόλια δεν περιγράφεται…

Ο παρουσιαστής βέβαια τον είχε ρωτήσει: «Πόσο ασφαλές είναι να χωρέσεις περισσότερους ανθρώπους στα αεροπλάνα;» με τον Michael O’Leary να απαντά: «Πολύ ασφαλές… Πέρα από τη πλάκα, αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να βγάλουμε τις τελευταίες δέκα σειρές θέσεων.

Θα είχαμε μια καμπίνα με όρθιους και μια καμπίνα καθισμένων. Με τις θέσεις θα κόστιζε 25 ευρώ και η καμπίνα ορθίων ένα ευρώ. Σας εγγυώμαι λοιπόν ότι θα γέμιζε πρώτα αυτή των ορθίων».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top