Χάθηκαν τα ίχνη της 41χρονης Κύρας Καλογερίδη στη Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη της 41χρονης Κύρας Καλογερίδη στη Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ΚΥΡΑ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ, 41 ετών, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, από τις 17/2/2022.

Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,63μ περίπου με ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804066 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE