Χάθηκαν τα ίχνη της 41χρονης Κύρας Καλογερίδη στη Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη της 41χρονης Κύρας Καλογερίδη στη Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ΚΥΡΑ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ, 41 ετών, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, από τις 17/2/2022.

Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,63μ περίπου με ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804066 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE