LIFESTYLE

Αρραβώνας Μαυρίκιου - Ιλάειρας - Το «βασιλικό» φόρεμα και η μπομπονιέρα όλο νόημα

Αρραβώνας Μαυρίκιου - Ιλάειρας - Το «βασιλικό» φόρεμα και η μπομπονιέρα όλο νόημα

O αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 19/02, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας με όλες τις τιμές. Πλήθος συγγενών και φίλων συνέρρευσαν στην κεντρική πλατεία του χωριού από νωρίς το μεσημέρι για να συγχαρούν το ζευγάρι, ενώ η δεξίωση που ακολούθησε το βράδυ ήταν σχεδόν μεγαλοπρεπής.

Όσο για το φόρεμα της μέλλουσας νύφης, αυτό δεν γινόταν να μην χαρακτηριστεί τουλάχιστον "πριγκιπικό": Με ύψος λίγο πιο κάτω από το γόνατο, σε Α γραμμή και σε ένα ιδιαίτερο χρυσό-σαμπανί χρώμα με ανάγλυφα σχέδια, τόνιζε πολύ κολακευτικά τη σιλουέτα της.

Όσο για τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στη δεξίωση, όλα έπαιξαν τον ρόλο τους: Από την τούρτα σε σχήμα δύο ενωμένων καρδιών, μέχρι τις πολύτιμες βέρες τους, τα πυροτεχνήματα που τους υποδέχτηκαν αλλά και την μπομπονιέρα-κορνίζα, όλα μαρτυρούσαν τον έρωτα και την ευτυχία τους. Πιο συγκεκριμένα, οι μπομπονιέρες συνοδεύονταν από μια λαμπερή κορνίζα σε σχήμα καρδιάς, και μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού.

Δες περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Πηγή: missbloom.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top