ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει ο Δίπλαρος για τη γυναίκα του: «Μου είπε ότι είχε κουβάρι και της είπα δεν είναι τίποτε» - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει ο Δίπλαρος για τη γυναίκα του: «Μου είπε ότι είχε κουβάρι και της είπα δεν είναι τίποτε» - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση, προχώρησε ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, αναφορικά με τις δυσκολίες που πέρασαν μαζί με τη σύζυγο του που διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού.

Αρχικά ο Ευθύμιος Δίπλαρος θέλησε να πει ένα «μεγάλο ευχαριστώ και μία μεγάλη ευγνωμοσύνη προς όλους τους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, θα έλεγα έναν εφιάλτη που ζουν όλοι όσοι δυστυχώς εντοπίζονται με αυτή την ασθένεια. Όλη αυτή η στήριξη, τα μηνύματα, οι παρακλήσεις, οι προσευχές μας έδιναν δύναμη γιατί ήταν περίπου 6 μήνες μακριά από την οικογένεια και τη βιώσαμε με τον χειρότερο τρόπο».

«Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε όλοι είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι τα μικρά και τα μεγάλα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που πιστεύαμε στο παρελθόν. Η λέξη υγεία δεν είναι κάτι απλό αλλά αντίθετα μιλάμε για το υπέρτατο αγαθό» συνέχισε.

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ εξήγησε ότι έχουν έρθει για ένα μικρό διάστημα στην Κύπρο και θα πρέπει να επιστρέψουν στη Γερμανία καθώς θα πρέπει να επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλά ευτυχές είναι το γεγονός ότι τα χειρότερα τα έχουν ξεπεράσει.

«Έκκληση μας και παράκληση μας να ελεγχόμαστε όλοι και να επισκεπτόμαστε τους γιατρούς μας. Την πρόληψη εμείς την έχουμε βιώσει στον πιο μεγάλο βαθμό» τόνισε ενώ αποκάλυψε πως ακριβώς η γυναίκα του ανακάλυψε το κουβάρι και ο ίδιος ήταν δύσπιστος λέγοντας της ένα απλό «δεν είναι τίποτε».

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε «Η περιπέτεια της Αργυρώς έχει καταδείξει ότι η πρόληψη στο τέλος της ημέρας είναι που σώζει τον ασθενή, γιατί η ίδια ήταν αυτή που εντόπισε τον όγκο στο στήθος της και δεν με άκουσε εμένα, γιατί όταν μου έλεγε ότι το ένιωθε της έλεγα ότι δεν ήταν τίποτα, όπως κάνουμε συνήθως. Ευτυχώς που δεν με είχε ακούσει και πήγε από μόνη της και εξετάστηκε και εντοπίστηκε ο καρκίνος.»

Δείτε όσα ανάφερε

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top