Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο - Βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε το όχημα

Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο - Βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε το όχημα

Γυναίκα οδηγός μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου μετά από εμπλοκή της σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες 20/2 στις 15:50 ενώ οδηγός από την Πάφο οδηγούσε το σαλούν όχημα της στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση την Πάφο, στο ύψος του χωριού Κούκλια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας της προς τα αριστερά και αφού ανατράπηκε εντοπίστηκε εντός του αυτοκινητόδρομου.

Από το τροχαίο η οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Ακολούθως εξετάστηκε και κρατήθηκε στο ΓΝ Πάφου για περαιτέρω για περαιτέρω νοσηλεία.

Από το τροχαίο το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών και η Τροχαία Πάφου διερευνούν τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE