Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο - Βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε το όχημα

Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο - Βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε το όχημα

Γυναίκα οδηγός μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου μετά από εμπλοκή της σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες 20/2 στις 15:50 ενώ οδηγός από την Πάφο οδηγούσε το σαλούν όχημα της στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση την Πάφο, στο ύψος του χωριού Κούκλια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας της προς τα αριστερά και αφού ανατράπηκε εντοπίστηκε εντός του αυτοκινητόδρομου.

Από το τροχαίο η οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Ακολούθως εξετάστηκε και κρατήθηκε στο ΓΝ Πάφου για περαιτέρω για περαιτέρω νοσηλεία.

Από το τροχαίο το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών και η Τροχαία Πάφου διερευνούν τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.