Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο - Βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε το όχημα

Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο - Βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε το όχημα

Γυναίκα οδηγός μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου μετά από εμπλοκή της σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες 20/2 στις 15:50 ενώ οδηγός από την Πάφο οδηγούσε το σαλούν όχημα της στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση την Πάφο, στο ύψος του χωριού Κούκλια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας της προς τα αριστερά και αφού ανατράπηκε εντοπίστηκε εντός του αυτοκινητόδρομου.

Από το τροχαίο η οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Ακολούθως εξετάστηκε και κρατήθηκε στο ΓΝ Πάφου για περαιτέρω για περαιτέρω νοσηλεία.

Από το τροχαίο το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών και η Τροχαία Πάφου διερευνούν τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE