LIFESTYLE

Ενοχλημένη η Αγγελική Ηλιάδη με Λιάγκα-Σκορδά: Περίμενα εσείς να ξέρετε

Ενοχλημένη η Αγγελική Ηλιάδη με Λιάγκα-Σκορδά: Περίμενα εσείς να ξέρετε

Τι είπε για το θάνατο του πατέρα της και τα σχόλια στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Αγγελική Ηλιάδη, που αποχώρησε από τη Φάρμα. Όταν η κουβέντα έφτασε στον θάνατο του πατέρα της και στην αντίδραση της on camera, η τραγουδίστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που είχαν χειριστεί το θέμα και τα σχόλια που είχαν κάνει η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Περίμενα εσείς, που έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα, να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός, το οποίο δεν ήθελα να το θίξω στη Φάρμα, στα γυρίσματα και με τα παιδιά. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε. Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δε μπορώ να το κρύψω» είπε.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Δε με πειράζει καθόλου τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Με ενδιαφέρουν μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου».

«Αυτό συνέβη»
Η Φαίη Σκορδά παρενέβη λέγοντας: «Έτσι φάνηκε πάντως. Ότι ήτανε αυτή η στιγμή. Πού να ξέρω εγώ ότι το έχετε γυρίσει την ίδια στιγμή και μία αυθόρμητη αντίδραση. Μετά το πήγατε σαν repeat».

Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Δεν υπάρχει repeat στη Φάρμα. Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρας μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη πια. Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε. Δεν είναι όλες οι ανθρώπινες στιγμές και ειδικά αυτές οι δύσκολες στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε εδώ το video

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top