ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί ο 34χρονος για κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Στο κελί ο 34χρονος για κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας πέντε ημερών, τέθηκε σήμερα για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο 34χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι χθες Κυριακή. Προηγήθηκε γύρω στις 10.00 το πρωί, έρευνα στην κατοικία του, από όπου παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης, δύο κινητά τηλέφωνα που ανήκουν στον ίδιο.
Ανακρινόμενος από τα μέλη της Αστυνομίας, ο 34χρονος έχει ομολογήσει τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που λήφθηκαν από τη EUROPOL και ανάφεραν ότι, χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια από μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για εξακρίβωση των στοιχείων του υπόπτου, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον 34χρονο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top