ΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέντε Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί σε μάχη στα σύνορα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέντε Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί σε μάχη στα σύνορα

Ραγδαία είναι η κλιμάκωση στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα καθώς σύμφωνα με το RT πέντε Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχη και δύο τεθωρακισμένα οχήματα καταστράφηκαν.

Σύμφωνα με το RT οι νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες είναι μια ομάδα «σαμποτάζ και αναγνώρισης» που επιχείρησε να εισέλθει στη Ρωσία.

To ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti αναφέρει πως ο ρωσικός στρατός και οι συνοριοφύλακες εμπόδισαν μια ομάδα να παραβιάσει τα ρωσικά σύνορα από το έδαφος της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας.

«Μια μονάδα της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας μαζί με μια μονάδα συνοριοφυλακής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας απέτρεψε μια ομάδα δολιοφθοράς να παραβιάσει τα ρωσικά σύνορα από το έδαφος της Ουκρανίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών, δύο οχήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων εισήλθαν στο ρωσικό έδαφος για να απομακρύνουν τους παραβάτες. Και τα δύο οχήματα καταστράφηκαν.

Πέντε στρατιώτες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν, ενώ δεν τραυματίστηκαν Ρώσοι στρατιώτες, καταλήγει το δημοσίευμα.

Η Ουκρανία από τη μεριά της, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, κάνει λόγο για ψευδείς ειδήσεις από τη μεριά της Ρωσίας. Ο oυκρανικός στρατός αναφέρει επίσης ότι δεν υπάρχουν ουκρανικές δυνάμεις στην περιοχή κοντά στο Ροστόφ της Ρωσίας.

 

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top