Τα «θαύματα» της φύσης - Το «παγοδρόμιο» που γίνεται ξανά…φράγμα - Εντυπωσιακή φωτογραφία

Τα «θαύματα» της φύσης - Το «παγοδρόμιο» που γίνεται ξανά…φράγμα - Εντυπωσιακή φωτογραφία

Κάτασπρες παραμένουν ακόμη διάφορες ορεινές περιοχές της Κύπρου.

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες που έχουμε ακόμη στη χώρα μας, διατηρούνται τα χιόνια τόσο στο Τρόοδος όσο και στον Πρόδρομο, με το φράγμα να αποτελεί το κύριο αξιοθέατο της περιοχής.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη σελίδα του Facebook "Καιρόφιλοι" είχε δημοσιευτεί εικόνα από το φράγμα Προδρόμου, τον προηγούμενο μήνα, η οποία απεικόνιζε το φράγμα να μοιάζει με παγοδρόμιο.

Χθες (21/02) δημοσιεύτηκε στην ίδια σελίδα, φωτογραφία από το Φράγμα, στο οποίο φαίνεται να άρχισε να λιώνει ο πάγος δίνοντας μας μαγευτικές εικόνες.

Δείτε φωτογραφίες:

Φράγμα 26 Ιανουαρίου:

 

Φράγμα 21 Φεβρουαρίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE