Τα «θαύματα» της φύσης - Το «παγοδρόμιο» που γίνεται ξανά…φράγμα - Εντυπωσιακή φωτογραφία

Τα «θαύματα» της φύσης - Το «παγοδρόμιο» που γίνεται ξανά…φράγμα - Εντυπωσιακή φωτογραφία

Κάτασπρες παραμένουν ακόμη διάφορες ορεινές περιοχές της Κύπρου.

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες που έχουμε ακόμη στη χώρα μας, διατηρούνται τα χιόνια τόσο στο Τρόοδος όσο και στον Πρόδρομο, με το φράγμα να αποτελεί το κύριο αξιοθέατο της περιοχής.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη σελίδα του Facebook "Καιρόφιλοι" είχε δημοσιευτεί εικόνα από το φράγμα Προδρόμου, τον προηγούμενο μήνα, η οποία απεικόνιζε το φράγμα να μοιάζει με παγοδρόμιο.

Χθες (21/02) δημοσιεύτηκε στην ίδια σελίδα, φωτογραφία από το Φράγμα, στο οποίο φαίνεται να άρχισε να λιώνει ο πάγος δίνοντας μας μαγευτικές εικόνες.

Δείτε φωτογραφίες:

Φράγμα 26 Ιανουαρίου:

 

Φράγμα 21 Φεβρουαρίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE