Τα «θαύματα» της φύσης - Το «παγοδρόμιο» που γίνεται ξανά…φράγμα - Εντυπωσιακή φωτογραφία

Τα «θαύματα» της φύσης - Το «παγοδρόμιο» που γίνεται ξανά…φράγμα - Εντυπωσιακή φωτογραφία

Κάτασπρες παραμένουν ακόμη διάφορες ορεινές περιοχές της Κύπρου.

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες που έχουμε ακόμη στη χώρα μας, διατηρούνται τα χιόνια τόσο στο Τρόοδος όσο και στον Πρόδρομο, με το φράγμα να αποτελεί το κύριο αξιοθέατο της περιοχής.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη σελίδα του Facebook "Καιρόφιλοι" είχε δημοσιευτεί εικόνα από το φράγμα Προδρόμου, τον προηγούμενο μήνα, η οποία απεικόνιζε το φράγμα να μοιάζει με παγοδρόμιο.

Χθες (21/02) δημοσιεύτηκε στην ίδια σελίδα, φωτογραφία από το Φράγμα, στο οποίο φαίνεται να άρχισε να λιώνει ο πάγος δίνοντας μας μαγευτικές εικόνες.

Δείτε φωτογραφίες:

Φράγμα 26 Ιανουαρίου:

 

Φράγμα 21 Φεβρουαρίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.