ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψάχνουν πιλότους για τα πυροσβεστικά αεροπλάνα – Βγαίνει σε προσφορές το Τμήμα Δασών

Ψάχνουν πιλότους για τα πυροσβεστικά αεροπλάνα – Βγαίνει σε προσφορές το Τμήμα Δασών

Σε διαγωνισμό για προσφορές για την παροχή υπηρεσιών δύο χειριστών αεροσκαφών για αποστολές πυρόσβεσης ψάχνει το Τμήμα Δασών.

Συγκεκριμένα, από το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ζητούνται προσφορές για την παροχή υπηρεσιών δύο χειριστών αεροσκαφών για αποστολές πυρόσβεσης για το αεροσκάφος τύπου Thrush 550 P του Τμήματος Δασών για το 2022 και το 2023 με δικαίωμα ανανέωσης για το 2024.

Οι προσφορές πρέπει να συμπληρωθούν και υποβληθούν μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement) στο χώρο του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy. όχι αργότερα από τις 10.00 π.μ της 22ας Μαρτίου, 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο γραφείο της Μονάδας Πτητικών Μέσων στην Λάρνακα, Τηλ. 0035724643015, και 0035724643006.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top