Ειδικός στα ταξίδια εξηγεί γιατί πρέπει να μένουμε πάντα μεταξύ 2ου και 4ου ορόφου στα ξενοδοχεία

Ειδικός στα ταξίδια εξηγεί γιατί πρέπει να μένουμε πάντα μεταξύ 2ου και 4ου ορόφου στα ξενοδοχεία

Συνήθως όταν κλείνουμε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο, μας νοιάζει το που θα βλέπει το μπαλκόνι του, αν θα έχει θέα, πόσα γεύματα θα υπάρχουν στην τιμή, αλλά και τί ανέσεις προσφέρει ο χώρος.

Το τελευταίο πράγμα που μας νοιάζει είναι σε ποιον όροφο θα είναι. Για την ακρίβεια, ενδεχομένως πολλοί να μην τους ενδιαφέρει καν.

Ο Lloyd Figgins όμως που θεωρείται travel risk expert εξήγησε στην Sun Online Travel γιατί πρέπει να μένουμε είτε στον 2ο, είτε στον 3ο όροφο.

Όπως εξήγησε ο πρώην στρατιωτικός λοιπόν, ο μεγαλύτερος κίνδυνος στα ξενοδοχεία είναι η φωτιά. Οπότε συμβουλεύει τους ταξιδιώτες, μόλις πατήσουν το πόδι τους εκεί να τσεκάρουν που βρίσκεται η έξοδος κινδύνου, πόσο μακριά είναι από το δωμάτιό τους, που βγάζει και αν το πεδίο είναι ελεύθερο.

Σε περίπτωση φωτιάς, οι σκάλες που θα απεγκλωβίσουν κάποιο σπανίως φτάνουν στον 4ο όροφο, για αυτό πρέπει να είστε στους απο κάτω ορόφους.

Όχι όμως στον 1ο, γιατί εκεί μπορεί να έχετε εύκολο έργο στο να διαφύγετε σε περίπτωση πυρκαγιάς, αλλά είναι εύκολο να σας κλέψουν μέσω του μπαλκονιού.

Μάλιστα, στα μεγάλα ξενοδοχεία που φιλοξενούν εκατοντάδες πελάτες, καλό θα ήταν να αποφύγετε να λέτε δυνατά το νούμερο του δωματίου που μένετε ή να το γράφετε κάπου.

Κάποιοι μπορεί να το ακούσουν, να σας βάλουν στο... μάτι και όταν απουσιάζετε, να μπουν μέσα για να σας κλέψουν ότι πολύτιμα αντικείμενα έχετε.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Τρεις συγκεκριμένες επιλογές για την υποβολή κατάθεσης και στοιχείων έχει στη διάθεσή της η Ιωάννα Φωτίου (Annie Alexoui), δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει η διερεύνηση και «να μην γίνεται σήριαλ» μια υπόθεση, που απασχολεί την κοινωνία.