Εντόπισαν οπιούχο παπαρούνα σε διαμέρισμα νεαρού - 9 ολόκληρες συσκευασίες με καρπούς

Εντόπισαν οπιούχο παπαρούνα σε διαμέρισμα νεαρού - 9 ολόκληρες συσκευασίες με καρπούς

Δεύτερη υπόθεση εντοπισμού νακρωτικών ουσιών διερευνά η ΥΚΑΝ. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιου Σεργίδη μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία 25χρονου στο Παραλίμνι το απόγευμα της Δευτέρας 21/2, εντοπίστηκε οπιούχο ναρκωτικό. 

Συγκεκριμένα κατά την έρευνα εντοπίστηκε κιβώτιο με 7 κλειστές συσκευασίες των 200 γρ περίπου η κάθε μία και άλλες δύο ανοικτές ίδιου βάρους, που περιείχαν αποξηραμένους καρπούς φυτού γνωστού ως «παπαρούνα».

Ο 25χρονος συνελήφθη και πρόβαλε ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE