Μαρκ Λάνεγκαν: Πέθανε στα 57 η φωνή των θρυλικών Screaming Trees

Μαρκ Λάνεγκαν: Πέθανε στα 57 η φωνή των θρυλικών Screaming Trees

Την είδηση του θανάτου του Μαρκ Λάνγκαν, της φωνής των Screaming Trees έκανε γνωστή ένας εκπρόσωπος του καλλιτέχνη στο λογαριασμό του στο twitter.

Όπως έγραψε, ο μεγάλος καλλιτέχνης πέθανε στο σπίτι του στο Killarney της Ιρλανδίας και τόνισε πως «δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν», και συμπλήρωσε ότι «η οικογένεια ζητά από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.