Έκτακτη σύσκεψη για διαχείριση της κατάστασης στην Ουκρανία συγκάλεσε η ΠτΒ

Έκτακτη σύσκεψη για διαχείριση της κατάστασης στην Ουκρανία συγκάλεσε η ΠτΒ

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί η Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας Αννίτα Δημητρίου με κρατικούς αξιωματούχους για συντονισμό και διαχείριση της κατάστασης που διαμορφώνεται μετά τις σημερινές εξελίξεις σε σχέση με την κρίση στην Ουκρανία.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων και σε αυτήν θα συμμετάσχουν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου, Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Η Πρόεδρος της Βουλής έχει ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις της, αναφέρεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE