ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτές οδηγών: Ζητούν επίλυση προβλημάτων και προειδοποιούν με διαμαρτυρία

Εκπαιδευτές οδηγών: Ζητούν επίλυση προβλημάτων και προειδοποιούν με διαμαρτυρία

Την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ζητούν οι επαγγελματίες εκπαιδευτές οδηγών της επαρχίας Λεμεσού, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον Υπουργό Μεταφορών, προειδοποιούν να κατέλθουν σε στάση εργασίας, εάν δεν βρεθούν λύσεις μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Στην επιστολή τους, οι Οργανωμένοι και Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτές Οδηγών Λεμεσού, θέτουν σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν, όπως την έλλειψη εξεταστών οδηγών, με αποτέλεσμα εκπαιδευόμενοι να αναμένουν μέχρι και τέσσερις μήνες για να εξεταστούν.

Επιπρόσθετα, γίνεται αναφορά στο πρόγραμμα των εξετάσεων, όπου δίνονται καθορισμένες ημερομηνίες από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, χωρίς οι εκπαιδευόμενοι να έχουν το δικαίωμα ακύρωσης, σε περίπτωση κωλύματος, και εξυπηρέτησης κάποιου άλλου που αναμένει επανεξέταση.

Μεταξύ άλλων, ζητούν επίσης όπως εξυπηρετούνται από τα κατά τόπους γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Λεμεσού, χωρίς την διευθέτηση ραντεβού, για ανανέωση της μαθητικής άδειας ή προεξέτασης.

Οι 36 επαγγελματίες εκπαιδευτές οδηγών της Λεμεσού, που συνυπογράφουν την επιστολή, σημειώνουν ότι εάν δεν εισακουστούν τα αιτήματα τους και δεν δοθούν λύσεις, μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου, θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας, «για να ενημερωθούν οι πελάτες και ο κόσμος, για τα κακώς έχοντα και την αδυναμία του ΤΟΜ να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της επαρχίας Λεμεσού».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top