Στα κρατητήρια συνεργός των δραπέτων στην Πάφο - 27χρονος κάτοικος Πάφου

Στα κρατητήρια συνεργός των δραπέτων στην Πάφο -  27χρονος κάτοικος Πάφου

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου υπόπτου για φερόμενη συνέργεια σε υπόθεση απόδρασης δύο κρατουμένων από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στη σύλληψη 27χρονου κατοίκου Πάφου προχώρησε χθες 24/2 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

Εναντίον του 27χρονου είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία σχετικά με την απόδραση δύο κρατουμένων από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE