Δέκα Έλληνες νεκροί και αρκετοί τραυματίες στην Ουκρανία

 Δέκα Έλληνες νεκροί και αρκετοί τραυματίες στην Ουκρανία

Σε τραγωδία εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο ο πολεμος στην Ουκρανία. 

Σύμφωνα με τα ελλαδικά ΜΜΕ, ανάμεσα στους νεκρούς έιναι και 10 έλληνες ομογενείς ενώ άλλοι έλληνες έχουν τραυματιστεί από αεροβομβαρδισμό στο χωριό Σαρτανά..

Μέχρι στιγμής οι νεκροί έφτασαν τους 200 ενώ οι τραυματίες είναι χιλιάδες.

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επιθέσεις στο Κίεβο, ρίχνοντας πυραύλους σε πολυκατοικίες με πολίτες. Έντρομοι οι κάτοικοι στο Κίεβο, εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, με μικρά παιδιά στην πλάτη, και καταφεύγουν στα υπόγεια μετρό.

Ο δήμαρχος του Κιέβου ανακοίνωσε νέα απαγόρεση κυκλοφορίας, που τίθεται σε ισχύ από τις 5 μ.μ το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις 8 της Κυριακής. Αυτό θα ισχύσει και για αύριο Κυριακή. 

 Δείτε λεπτό προς λεπτό ολες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.