Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας–Λεμεσού αύριο (27/02) - Δείτε όλες τις πληροφορίες

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας–Λεμεσού αύριο (27/02) - Δείτε όλες τις πληροφορίες

Κλειστό για την κυκλοφορία θα είναι τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας–Λεμεσού, από την έξοδο προς Λατσιά μέχρι την είσοδο από Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου σε πρώτη φάση και μέχρι την είσοδο από Κοτσιάτη σε δεύτερη φάση, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, από η ώρα 12.00 το μεσημέρι, μέχρι τις 12.00 το βράδυ, λόγω εργασιών που θα διεξάγονται στο πλαίσιο Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1.

Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα διοχετεύεται διαμέσου της εξόδου προς Λατσιά, του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού και της εισόδου από Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, σε πρώτη φάση μέχρι της 17:00 το απόγευμα και σε δεύτερη φάση από της 17:00 το απόγευμα μέχρι της 12:00 το βράδυ από την είσοδο από Κοτσιάτη.

Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα είναι απρόσκοπτη καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται όπως επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE