Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ»

Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ»

«Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία με τον κύριο Κιμούλη. Θα έρθει ένας φάκελος στο Διοικητικό για να παραπεμφθεί στη γενική συνέλευση», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο Γιώργος Κιμούλης όπως είναι γνωστό εδώ και μερικά 24ωρα έχει καταθέσει μήνυση εναντίον των ηθοποιών Ζέτα Δούκα, Δώρας Χρυσικού, Νίκου Ψαρρά αλλά και του ΣΕΗ διεκδικώντας αποζημίωση της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας φανερά ενοχλημένος σχολίασε την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του Σωματείου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»: «Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε. Έχουμε νομικούς συμβούλους. Η αγωγή πήγε την Παρασκευή το μεσημέρι όταν δεν ήταν κανείς εκεί. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον στα δικαστήρια… Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο. Θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό, όπως χιλιάδες άλλα προβλήματα», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε: «Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία με τον κύριο Κιμούλη. Θα έρθει ένας φάκελος στο Διοικητικό για να παραπεμφθεί στη γενική συνέλευση. Είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν ο Κιμούλης αν θα μείνει στον ΣΕΗ ή όχι».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE