ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο - Τρίση σύλληψη για υπόθεση ναρκωτικών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο - Τρίση σύλληψη για υπόθεση ναρκωτικών

Στη σύλληψη και τρίτου υπόπτου προσώπου, άντρα ηλικίας 25 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, για την υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών, συγκεκριμένα ποσότητας κοκαΐνης 100 γραμμαρίων, με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλοι δύο ύποπτοι, άντρες ηλικίας 47 και 30 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση με δικαστικά διατάγματα.

Οι 47χρονος και 30χρονος συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από μέλη της ΥΚΑΝ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης θεάθηκαν να πετούν έξω από το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 100 γραμμαρίων περίπου. Το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την εξαήμερη κράτηση τους, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το βράδυ του Σαββάτου, τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν και στη σύλληψη του 25χρονου υπόπτου, με δικαστικό ένταλμα, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE