Κλειστό και την Κυριακή τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία

Κλειστό και την Κυριακή τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία

Κλειστό και την Κυριακή τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία


Εναλλακτικά δρομολόγια από και προς Λευκωσία μέσω των λεωφόρων Νίκης, Κέννεντυ, και Αθαλάσσας, καθώς και της λεωφόρου Καλλιπόλεως

Κλειστό θα παραμείνει και αύριο Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στη Λευκωσία, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και μονοδρόμησης της λεωφόρου, που διεξάγονται από το πρωί του Σαββάτου.

Οι εργασίες διεξάγονται στο τμήμα της λεωφόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Εθνικής Φρουράς, με τις λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις από και προς Λευκωσία, να παραμένουν κλειστές.

Για τις διακινήσεις τους από και προς Λευκωσία, οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν τις λεωφόρους Νίκης, Κέννεντυ, και Αθαλάσσας, καθώς και τη λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, γύρω στις 22.00 το βράδυ της Κυριακής, η λεωφόρος θα δοθεί στην κυκλοφορία, με νέα, μόνιμη κυκλοφοριακή διευθέτηση, μονοδρομημένη με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης της Λευκωσίας.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE