Η Μις Ουκρανία αφήνει τις πασαρέλες: Πηγαίνει στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Η Μις Ουκρανία αφήνει τις πασαρέλες: Πηγαίνει στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας δεν αφήνουν κανέναν με σταυρωμένα τα χέρια στη χώρα.

Στο κάλεσμα του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για γενική επιστράτευση ανταποκρίθηκε και η Μις Ουκρανία του 2015, Αναστάζια Λένα, η οποία πήρε στα χέρια της όπλα προκειμένου να υπερασπιστεί τη χώρα της.

Η Αναστάζια Λένα άφησε πίσω της τακούνια και φορέματα, φόρεσε παραλλαγή και πήρε στα χέρια της όπλα που παρέχει η ουκρανική κυβέρνηση, ώστε να πολεμήσει για την Ουκρανία.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE