Κύπριες μητέρες συγκινούν : «Στερηθήκατε απο εσάς για να ταϊσετε τα δικά μου παιδιά»

Κύπριες μητέρες συγκινούν : «Στερηθήκατε απο εσάς για να ταϊσετε τα δικά μου παιδιά»

Οι Κύπριοι πολίτες πάντα ήταν ευαισθητοποιημένοι και πρόθυμοι να προσφέρουν σε οικογένειες με παιδιά που βρίσκονταν σε οικονομική απελπισία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αμέσως ομάδα εθελοντών κινητοποιήθηκε για συλλογή τροφίμων και αλλων ειδών πρώτης ανάγκης για να βοηθήσει μητέρες με παιδιά.

Μέσα απο την εθελοντική διαδικτυακή ομάδα "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος" , μια εκ των διαχειριστών της ομάδας , δημοσιευσε μηνύματα απο μητέρες που έλαβαν βοήθεια απο τον κόσμο. Αυτά τα μηνύματα πραγματικά συγκινούν.

Καποιες μητέρες, δηλώνουν ότι οταν σταθούν στα πόδια τους θα γινουν σημαντικά μέλη εθελοντισμού , αλλες κλαίνε απο συγκίνηση που οι συνάνθρωποι τους στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, προσφέροντας γάλατα και τρόφιμα.

Διαβάστε κάποια μηνύματα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE