Άμα το αποφάσισε αυτός που τον πληρώνει…

Άμα το αποφάσισε αυτός που τον πληρώνει…

Για 33 μήνες ήταν προπονητής στην Ομόνοια ο Χένιγκ Μπεργκ. Είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του στις 6/6/2019. Όποιος ισχυριστεί ότι δεν είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής, στην σύγχρονη ιστορία των πρασίνων, σημαίνει ότι έχει… εμπάθεια με τον Νορβηγό.

Οι περισσότεροι πάντως, δεν περίμεναν ότι η απόλυση του Μπεργκ, θα ερχόταν αμέσως μετά την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Θεωρούσαν ότι ο εργοδότης του, θα τον άφηνε στον πάγκο μέχρι τον Μάιο, ελπίζοντας ότι θα… πήγαινε την ομάδα μέχρι τέλους στον θεσμό του κυπέλλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.