Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ που βρισκόταν σε καταφύγιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ που βρισκόταν σε καταφύγιο

Γέννησε σε νοσοκομείο η γυναίκα του Γεβχέν Σάχοφ που πέρασε δύσκολες ώρες στο Κίεβο, το οποίο πλήττεται από τα ρωσικά στρατεύματα. Η γυναίκα του Ουκρανού μέσου της ΑΕΚ, που βρέθηκε μέχρι και σε καταφύγιο για να προστατευτεί, έφερε στον κόσμο το παιδί τους και είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

 

Ο Σάκχοφ, ως ευτυχής μπαμπάς, ανέβασε φωτογραφίες της συζύγου του και του μωρού τους στα social media: «Σε ευχαριστώ Θεέ, σε δοξάζουμε» έγραψε και σε άλλη φωτογραφία έστειλε ένα δυνατό αντιπολεμικό μήνυμα: «Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ’ αγαπώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE