Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ που βρισκόταν σε καταφύγιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ που βρισκόταν σε καταφύγιο

Γέννησε σε νοσοκομείο η γυναίκα του Γεβχέν Σάχοφ που πέρασε δύσκολες ώρες στο Κίεβο, το οποίο πλήττεται από τα ρωσικά στρατεύματα. Η γυναίκα του Ουκρανού μέσου της ΑΕΚ, που βρέθηκε μέχρι και σε καταφύγιο για να προστατευτεί, έφερε στον κόσμο το παιδί τους και είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

 

Ο Σάκχοφ, ως ευτυχής μπαμπάς, ανέβασε φωτογραφίες της συζύγου του και του μωρού τους στα social media: «Σε ευχαριστώ Θεέ, σε δοξάζουμε» έγραψε και σε άλλη φωτογραφία έστειλε ένα δυνατό αντιπολεμικό μήνυμα: «Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ’ αγαπώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.