ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ που βρισκόταν σε καταφύγιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ που βρισκόταν σε καταφύγιο

Γέννησε σε νοσοκομείο η γυναίκα του Γεβχέν Σάχοφ που πέρασε δύσκολες ώρες στο Κίεβο, το οποίο πλήττεται από τα ρωσικά στρατεύματα. Η γυναίκα του Ουκρανού μέσου της ΑΕΚ, που βρέθηκε μέχρι και σε καταφύγιο για να προστατευτεί, έφερε στον κόσμο το παιδί τους και είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

 

Ο Σάκχοφ, ως ευτυχής μπαμπάς, ανέβασε φωτογραφίες της συζύγου του και του μωρού τους στα social media: «Σε ευχαριστώ Θεέ, σε δοξάζουμε» έγραψε και σε άλλη φωτογραφία έστειλε ένα δυνατό αντιπολεμικό μήνυμα: «Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ’ αγαπώ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top