Εισβολή στην Ουκρανία: Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο

Εισβολή στην Ουκρανία: Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο

Συγκλονίζουν οι κάτοικοι στο Χάρκοβο, την ώρα που οι ρωσικοί βομβαρδισμοί έχουν φτάσει μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης - Δείτε βίντεο.

Δραματικές είναι οι στιγμές που ζουν οι κάτοικοι στο Χάρκοβο, καθώς οι ρωσικές επιθέσεις έχουν κλιμακωθεί, η πόλη βομβαρδίζεται διαρκώς, ενώ πλήγματα έχουν δεχτεί κτίρια και σημεία ακόμα και στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο ρωσικός στρατός ανατίναξε υποσταθμούς και οι επιθέσεις προκάλεσαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στην ύδρευση.

Οι κάτοικοι της πόλης, πάντως, αντιστέκονται σθεναρά, καθώς βίντεο που κυκλοφόρησαν, τους δείχνουν να επιχειρούν να εμποδίσουν ρωσικά άρματα μάχης να κινηθούν, στέκονται μπροστά τους και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE