Εισβολή στην Ουκρανία: Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο

Εισβολή στην Ουκρανία: Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο

Συγκλονίζουν οι κάτοικοι στο Χάρκοβο, την ώρα που οι ρωσικοί βομβαρδισμοί έχουν φτάσει μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης - Δείτε βίντεο.

Δραματικές είναι οι στιγμές που ζουν οι κάτοικοι στο Χάρκοβο, καθώς οι ρωσικές επιθέσεις έχουν κλιμακωθεί, η πόλη βομβαρδίζεται διαρκώς, ενώ πλήγματα έχουν δεχτεί κτίρια και σημεία ακόμα και στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο ρωσικός στρατός ανατίναξε υποσταθμούς και οι επιθέσεις προκάλεσαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στην ύδρευση.

Οι κάτοικοι της πόλης, πάντως, αντιστέκονται σθεναρά, καθώς βίντεο που κυκλοφόρησαν, τους δείχνουν να επιχειρούν να εμποδίσουν ρωσικά άρματα μάχης να κινηθούν, στέκονται μπροστά τους και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE