Εισβολή στην Ουκρανία: Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο

Εισβολή στην Ουκρανία: Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο

Συγκλονίζουν οι κάτοικοι στο Χάρκοβο, την ώρα που οι ρωσικοί βομβαρδισμοί έχουν φτάσει μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης - Δείτε βίντεο.

Δραματικές είναι οι στιγμές που ζουν οι κάτοικοι στο Χάρκοβο, καθώς οι ρωσικές επιθέσεις έχουν κλιμακωθεί, η πόλη βομβαρδίζεται διαρκώς, ενώ πλήγματα έχουν δεχτεί κτίρια και σημεία ακόμα και στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο ρωσικός στρατός ανατίναξε υποσταθμούς και οι επιθέσεις προκάλεσαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στην ύδρευση.

Οι κάτοικοι της πόλης, πάντως, αντιστέκονται σθεναρά, καθώς βίντεο που κυκλοφόρησαν, τους δείχνουν να επιχειρούν να εμποδίσουν ρωσικά άρματα μάχης να κινηθούν, στέκονται μπροστά τους και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE