ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ο γαμπρός μαχαίρωσε τον κουνιάδο του

Βόλος: Ο γαμπρός μαχαίρωσε τον κουνιάδο του

Οι δύο άνδρες μάλωναν για προσωπικές διαφορές που είχαν.

Αιματηρή κατάληξη είχε τη Δευτέρα το μεσημέρι το άγριο επεισόδιο που ξέσπασε στο Αλιβέρι μεταξύ δυο ανδρών που έχουν συγγενική σχέση κουνιάδου – γαμπρού.

Οι δύο άνδρες μάλωναν για προσωπικές διαφορές που έχουν, όταν γύρω στις 15:00, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον κουνιάδο του στα δύο δάχτυλα της αριστερής παλάμης.

Ο 27χρονος προσπάθησε, σύμφωνα με το taxydromos.gr, να απομακρυνθεί και τότε ο γαμπρός του τον έσπρωξε με αποτέλεσμα, να χάσει την ισορροπία του να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ευτυχώς μετά το επεισόδιο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες έρχονται στα χέρια. Ο δράστης του επεισοδίου είχε μόλις λίγο καιρό που είχε σηκωθεί στα πόδια του. Σε ανάλογο περιστατικό πριν από μερικούς μήνες είχε σπάσει το πόδι του.

Στο νοσοκομείο ο 27χρονος

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του έγινε συρραφή των τραυμάτων του στην αριστερή παλάμη και στη συνέχεια εισήχθη στη χειρουργική κλινική για τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Έχει υποστεί μικρό κάταγμα και οι γιατροί τον παρακολουθούν. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Συναγερμός στην αστυνομία

Στο μεταξύ στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου άρχισαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του δράστη. Ο 44χρονος εντοπίστηκε τελικά σε περιοχή κοντά στον Αλμυρό.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο μια ώρα μετά το επεισόδιο. Ο δράστης πήγαινε στο σπίτι του στα Φάρσαλα, όταν του έκαναν σήμα οι αστυνομικοί να σταματήσει. Υπάκουσε στις υποδείξεις τους και δεν προέβαλε αντίσταση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την επίθεση, το οποίο έχει μήκος λάμας 12 εκατοστών.

Το μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς κρατείται για να οδηγηθεί στην εισαγγελία Βόλου για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν μεταξύ τους έντονες διαφορές που έχουν οδηγήσει σε βεντέτα.

Το αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το επεισόδιο. Ο δράστης έδινε κατάθεση έως αργά τη Δευτέρα το βράδυ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top