Νέο διάγγελμα Ζελένσκι: Η Ρωσία «στοχεύει να διαγράψει την ιστορία μας»

Νέο διάγγελμα Ζελένσκι: Η Ρωσία «στοχεύει να διαγράψει την ιστορία μας»

Ο Ουκρανός ηγέτης υποστήριξε ότι σχεδόν 6.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής στα πέδία των μαχών.

Η Ρωσία δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με «βόμβες, χτυπήματα και ρουκέτες», που πέφτουν βροχή στις ουκρανικές πόλεις τις τελευταίες ημέρες, τόνισε σε νέο του διάγγελμα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός ηγέτης υποστήριξε επίσης ότι η Μόσχα «στοχεύει να διαγράψει την ιστορία μας» μετά το χτύπημα του μνημείου του Ολοκαυτώματος στο Babyn Yar στο Κίεβο από ρωσικό πύραυλο την Τρίτη.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE