Ο Μητροπολίτης Μόρφου δυστυχώς κάνει την «καφετζού» - Φέρνει για άλλη μία φορά αναστάτωση

Ο Μητροπολίτης Μόρφου δυστυχώς κάνει την «καφετζού» - Φέρνει για άλλη μία φορά αναστάτωση

Αναστάτωση προκάλεσαν για άλλη μία φορά οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου κάνοντας λόγο για την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης είπε ότι «είναι μία εγχείρηση σε ένα απόστημα που προκάλεσε η δική μας αμαρτία» εννοώντας τον πόλεμο. Στην πρωινή εκπομπή του Sigma, ο ο θεολόγος, Θεόδωρος Κυριάκου κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη τις χαρακτήρισε ως ατυχείς και πως μας ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια με τις προφητείες του.

Ο ίδιος ο Παϊσιος αποποιήθηκε τις προφητείες λέγοντας «εγώ δεν είμαι καφετζού, σημείωσε ο κ. Κυριάκου, συνεχίζοντας να λέει πως σε αυτή την περίπτωση ο Μητροπολίτης Μόρφου κάνει την καφετζού σε θέματα πολύ κρίσιμα δημιουργώντας αναστάτωση σε κόσμο που τον πιστεύει τυφλά. Κυρίως στην Ελλάδα όπως τόνισε που είναι πολύς ο κόσμος που τον ακολουθεί.

«Έπρεπε από καιρό η Εκκλησία της Κύπρου να βγει προς τα έξω και να βγάλει μια ανακοίνωση, λέγοντας ότι οι απόψεις του Μητροπολίτη Μόρφου δεν έχουν καμιά σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία, γιατί δεν πρέπει ένας ποιμένας να είναι προφήτης. Εδώ ακούμε προφητείες, οι οποίες συνέχεια διαψεύδονται και δεν σταματά και κάνει το ίδιο πράγμα. Είναι η πρακτική της «καφετζούς», σου λέει κάτι θα βγει», ανέφερε καταληκτικά.

Δείτε εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE