Ο Μητροπολίτης Μόρφου δυστυχώς κάνει την «καφετζού» - Φέρνει για άλλη μία φορά αναστάτωση

Ο Μητροπολίτης Μόρφου δυστυχώς κάνει την «καφετζού» - Φέρνει για άλλη μία φορά αναστάτωση

Αναστάτωση προκάλεσαν για άλλη μία φορά οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου κάνοντας λόγο για την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης είπε ότι «είναι μία εγχείρηση σε ένα απόστημα που προκάλεσε η δική μας αμαρτία» εννοώντας τον πόλεμο. Στην πρωινή εκπομπή του Sigma, ο ο θεολόγος, Θεόδωρος Κυριάκου κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη τις χαρακτήρισε ως ατυχείς και πως μας ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια με τις προφητείες του.

Ο ίδιος ο Παϊσιος αποποιήθηκε τις προφητείες λέγοντας «εγώ δεν είμαι καφετζού, σημείωσε ο κ. Κυριάκου, συνεχίζοντας να λέει πως σε αυτή την περίπτωση ο Μητροπολίτης Μόρφου κάνει την καφετζού σε θέματα πολύ κρίσιμα δημιουργώντας αναστάτωση σε κόσμο που τον πιστεύει τυφλά. Κυρίως στην Ελλάδα όπως τόνισε που είναι πολύς ο κόσμος που τον ακολουθεί.

«Έπρεπε από καιρό η Εκκλησία της Κύπρου να βγει προς τα έξω και να βγάλει μια ανακοίνωση, λέγοντας ότι οι απόψεις του Μητροπολίτη Μόρφου δεν έχουν καμιά σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία, γιατί δεν πρέπει ένας ποιμένας να είναι προφήτης. Εδώ ακούμε προφητείες, οι οποίες συνέχεια διαψεύδονται και δεν σταματά και κάνει το ίδιο πράγμα. Είναι η πρακτική της «καφετζούς», σου λέει κάτι θα βγει», ανέφερε καταληκτικά.

Δείτε εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE